Co na to fanklub stuki-puki?
Moderator: moderatorzy
http://www.youtube.com/watch?v=kzq2vlBc ... re=channel i co powiesz na to panie "z innej epoki"
K8 w porównaniu do K6 określili jako lepszy tapczan
Normalny?
Cylindry trzy.
Cylindry trzy.
karol1001 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=kzq2vlBcxrI&feature=channel i co powiesz na to panie "z innej epoki"![]()
no tak nie ma to jak zapytać zazdrosnego i nie mającego wolnej gotówki właściciela zabytkowego K6, który sprzęt jest lepszy od jego dodajmy leciwej już K6-tki

foks napisał(a):W muzeum nowoczesnych technologii w sali "aktualności"(pierwsza sala na lewo od sali "nieudane kontynuacje gdzie są 600 k8
).
Weźcie się kurwa sprawdźcie na torze i będzie po krzyku
Ostatnio edytowany przez zakan, 08.03.09 21:02, edytowano w sumie 1 raz
zakan
Black Diablo
Życie jest jak dziwka. Pierdoli się często, za darmo nie daje.
Black Diablo
Życie jest jak dziwka. Pierdoli się często, za darmo nie daje.
Turek napisał(a):zakan napisał(a):foks napisał(a):W muzeum nowoczesnych technologii w sali "aktualności"(pierwsza sala na lewo od sali "nieudane kontynuacje gdzie są 600 k8
).
Weźcie się kurwa sprawdźcie na torze i po będzie po krzyku![]()
![]()
sprawdzone w Kowniewygrało K6 ale tylko dlatego, ze K8 było jeszcze na dotarciu
a mi sie zdawało, ze wygrało K2000...
Tomek & Czarna Mańka
tomek napisał(a):Turek napisał(a):zakan napisał(a):foks napisał(a):W muzeum nowoczesnych technologii w sali "aktualności"(pierwsza sala na lewo od sali "nieudane kontynuacje gdzie są 600 k8
).
![]()
dobrze mówisz
pees zresztą Tomek kurde nie wprowadzaj nam do dyskusji jeszcze modeli prehistorii

Turek napisał(a):tomek napisał(a):Turek napisał(a):zakan napisał(a):foks napisał(a):W muzeum nowoczesnych technologii w sali "aktualności"(pierwsza sala na lewo od sali "nieudane kontynuacje gdzie są 600 k8
).
![]()
dobrze mówisztylko Ci się zdawało
![]()
chętnie pozdaje mi się i w tym roku... o ile sił mi starczy przepychać sie z Wami
Tomek & Czarna Mańka
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości