Co na to fanklub stuki-puki?
Moderator: moderatorzy
ania napisał(a):To niedobry chłopczyk![]()
Dobrze, że masz koleżanki
Juhu!! Dzieki! Nie zapomnij na otwarcie
donpablo napisał(a):To Squallik ciągle ma wąsy? Zajebiście!
Może ja se też zapuszczę na powrót do Kraju. Moja stara na pewno będzie zachwycona jak przyjedzie po mnie na lotnisko
Squallik ma teraz wasy, brode i.. wlosy prawie tak dlugie jak Ty
PS. Mamusia Cie odbiera z lotniska?
najtrudniejsze w spełnianiu marzeń jest wstanie z fotela
inessa napisał(a):Squallik ma teraz wasy, brode i.. wlosy prawie tak dlugie jak Ty![]()
![]()
jego nie dogoniat..
Dżizas! Nie wytrzymam chyba do powrotu. Wklej jakieś zdjęcie.
Z drugiej strony, z brodą wąs się nie liczy.
inessa napisał(a):PS. Mamusia Cie odbiera z lotniska?![]()
No ba. Mamusia i tatuś będą oboje, bo się stęsknili za synem marnotrawnym i wzięli z własnej nieprzymuszonej woli urlop na ten dzień. Cieszę się z tego, bo zestarzałem się już na tyle, że nie wstydzę się pokazywać publicznie z rodzicami. Będzie też mój przyjaciel Puszek, któremu już się śni po nocach chlanie ze mną piwska, bo na razie to tylko przez skajpa pijemy.
Ale przede wszystkim o mamusi nigdy nie mówię "stara". Tak mówię tylko o mojej konkubinie, którą to właśnie miałem na myśli wcześniej.
A tak w ogóle, to dobrze czasem zniknąć na dłużej, bo wtedy wszyscy tęsknią i nagle zaczynają pałać miłością.
donpablo napisał(a):Ale przede wszystkim o mamusi nigdy nie mówię "stara". Tak mówię tylko o mojej konkubinie, którą to właśnie miałem na myśli wcześniej.
o, święte słowa!
...jesteśmy niegrzeczne chłopaki, pójdziemy siedzieć do paki...
++++++++
Remember you don't choose the moustache, it chooses you!
++++++++
donpablo napisał(a):Ale przede wszystkim o mamusi nigdy nie mówię "stara". Tak mówię tylko o mojej konkubinie, którą to właśnie miałem na myśli wcześniej.
Aa.. to juz wiem, skad taki dziwny pomysl sie wzial Squallowi
A wiesz, juz zdazylam Cie polubic.. Teraz jednak to..
donpablo napisał(a):A tak w ogóle, to dobrze czasem zniknąć na dłużej, bo wtedy wszyscy tęsknią i nagle zaczynają pałać miłością
To chyba tak zrobie
inessa napisał(a):donpablo napisał(a):Ale przede wszystkim o mamusi nigdy nie mówię "stara". Tak mówię tylko o mojej konkubinie, którą to właśnie miałem na myśli wcześniej.
Aa.. to juz wiem, skad taki dziwny pomysl sie wzial Squallowi![]()
Nie chcę Cię martwić, ale to raczej mnie się ten pomysł wziął od Squalla...
Od razu spieszę jednak dodać, że o Tobie nigdy tak (przynajmniej do mnie) nie mówił.
inessa napisał(a):A wiesz, juz zdazylam Cie polubic.. Teraz jednak to..![]()
I vice versa. Mam nadzieję, że nie będzie Ci to przeszkadzać, że czasem jestem męską szowinistyczną świnią. W końcu to normalne, że facet to świnia, chociaż nie wszyscy się do tego przyznają.
inessa napisał(a):donpablo napisał(a):A tak w ogóle, to dobrze czasem zniknąć na dłużej, bo wtedy wszyscy tęsknią i nagle zaczynają pałać miłością
To chyba tak zrobie
A ja już chyba drugi raz nie, a na pewno nie sam. W szczegóły może nie będę wnikał, ale trzymiesięczne odwiedziny konkubiny to trochę za mało jak na cały rok.
donpablo napisał(a):Nie chcę Cię martwić, ale to raczej mnie się ten pomysł wziął od Squalla...
Od razu spieszę jednak dodać, że o Tobie nigdy tak (przynajmniej do mnie) nie mówił.
Masz szczegolny talet do martwienia i uszczesliwiania ludzi naraz
donpablo napisał(a):I vice versa. Mam nadzieję, że nie będzie Ci to przeszkadzać, że czasem jestem męską szowinistyczną świnią. W końcu to normalne, że facet to świnia, chociaż nie wszyscy się do tego przyznają.
Spoko, jesli nie przeszkadza Ci, ze u mnie wlaczasz wtedy automatycznie tryb DEFCON3
donpablo napisał(a):A ja już chyba drugi raz nie, a na pewno nie sam. W szczegóły może nie będę wnikał, ale trzymiesięczne odwiedziny konkubiny to trochę za mało jak na cały rok.
Ja niestety nie moge powiedziec, ze bez starego nie moge dnia wytrzymac, bo bedzie to niepedagogiczne i fatalne w skutkach
inessa napisał(a):Spoko, jesli nie przeszkadza Ci, ze u mnie wlaczasz wtedy automatycznie tryb DEFCON3Zartuje, wlacze kobiete-aniola. Zanudzisz sie
![]()
Ależ nie. Uwielbiam podpuszczać i patrzeć jak się feministki gotują
inessa napisał(a):Ja niestety nie moge powiedziec, ze bez starego nie moge dnia wytrzymac, bo bedzie to niepedagogiczne i fatalne w skutkach
Nie mów tego staremu, bo to perfidnie wykorzysta. A zresztą nie martw się, niedługo Ci przejdzie. Na razie Twój stary jest w miarę nowy, ale już niedługo.
[ Dodano: Pią 13 Mar, 2009 ]
PS: Sczekałtuj to: http://www.twoja-stara.pl/
donpablo napisał(a):Ależ nie. Uwielbiam podpuszczać i patrzeć jak się feministki gotują
zajebisty był dzień-dobry-tvn jak zaprosili JK-M rozmawiać o feministkach.
Pieńkowska była czerwona jak burak
nie mam głośników w robocie, ale to chyba to:
http://www.wrzuta.pl/audio/fd4W4nSQLv/
...jesteśmy niegrzeczne chłopaki, pójdziemy siedzieć do paki...
++++++++
++++++++
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości