Co na to fanklub stuki-puki?

Moderator: moderatorzy

<<

a!ntek

Awatar użytkownika

Miejscowość: stanowisko dozowania kwasu

Post 13.03.09 10:59

Tak, to jest to. Pieńkowska dała dupy na żywca. Słowami zaprzecza, zachowaniem dowodzi tego o czym mówi nasz niedoszły prezedent. Niezłe jaja.
strasznie mi z tego powodu wszystko jedno :D
<<

squall

Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

Post 13.03.09 12:09

donpablo napisał(a):Rewelacja :-D
Swoją drogą, JKM to niezły oszołom, ale Pieńkowska jest głupia jak but. Zabawne, że tak to wszystko poważnie potraktowała. W ogóle musi mieć nienajlepsze poczucie własnej wartości, skoro uważa, że musi wszystkim dookoła coś udowadniać. Fajnie się zapieniła. Ten podniesiony głos itd. itp.

jeszcze lepiej było z wizją, ale na jutubie jest tylko informacja o wycofaniu filmu z powodu roszczeń praw autorskich przez TVN S.A.
...jesteśmy niegrzeczne chłopaki, pójdziemy siedzieć do paki...
++++++++
Remember you don't choose the moustache, it chooses you!
<<

Rudy

Awatar użytkownika

Miejscowość: Jeziórko

Post 13.03.09 14:10

squall napisał(a):
donpablo napisał(a):Rewelacja :-D
Swoją drogą, JKM to niezły oszołom, ale Pieńkowska jest głupia jak but. Zabawne, że tak to wszystko poważnie potraktowała. W ogóle musi mieć nienajlepsze poczucie własnej wartości, skoro uważa, że musi wszystkim dookoła coś udowadniać. Fajnie się zapieniła. Ten podniesiony głos itd. itp.

jeszcze lepiej było z wizją, ale na jutubie jest tylko informacja o wycofaniu filmu z powodu roszczeń praw autorskich przez TVN S.A.

NTG?
baj, baj, maszkaro, czyli powoli mówię do widzenia :)
<<

squall

Awatar użytkownika

Post 13.03.09 17:03

Rudy napisał(a):NTG?

CHWDP!
...jesteśmy niegrzeczne chłopaki, pójdziemy siedzieć do paki...
++++++++
Remember you don't choose the moustache, it chooses you!
<<

inessa

Awatar użytkownika

Post 14.03.09 10:59

donpablo napisał(a):Ależ nie. Uwielbiam podpuszczać i patrzeć jak się feministki gotują :-)

PS: Sczekałtuj to: http://www.twoja-stara.pl/

Mi nie wolno. Stary mi zabrania :(

Stara urocza :) To Twoja wymarzona? 8)
najtrudniejsze w spełnianiu marzeń jest wstanie z fotela
<<

donpablo

Awatar użytkownika

Post 14.03.09 11:17

inessa napisał(a):Mi nie wolno. Stary mi zabrania :(

Czego Ci stary zabrania?

inessa napisał(a):Stara urocza :) To Twoja wymarzona? 8)

Jest boska, ale może być z nią problem na nindży :-(
<<

inessa

Awatar użytkownika

Post 14.03.09 12:42

donpablo napisał(a):Czego Ci stary zabrania?

Jest boska, ale może być z nią problem na nindży :-(

Dawac sie podpuszczac, gotowac sie.. wszystkiego :lol:

Nie bój bobra, dokupisz kosz i bedzie cacy - wszystko przewieziesz ;)

Image
najtrudniejsze w spełnianiu marzeń jest wstanie z fotela
<<

01kriters

Awatar użytkownika

Miejscowość: Kozienice

Post 22.03.09 23:21

Wracając do tematu w ostatnio będąc w empiku wziąłem brytyjską gazetę motocyklową w której zamieszczono test porównawczy klasy średniej. Z tabeli osiągów i parametrów technicznych wynikało że to właśnie Gixer najlepiej przyśpiesza i jest najbardziej elastyczny. Więc jak to się ma do testu który Pablo zamieściłeś, czy odczuwalny brak mocy nie jest wynikiem dobrego zestrojenia, dopracowania motocykla?? To że motocyklem nie szarpie, że nie ucieka spod dupy, że nagle nie tracimy nad nim kontroli, albo to że jesteśmy przerażeni wrażeniami nie musi świadczyć o braku mocy, a jedynie dowodzi że Gixer 600 to zajebiscie dopracowany motocykl.

Z własnych doświadczeń mogę powiedzieć że w Gixerze "nie czuć" tej mocy choćby porównując wrażenia z jazdy odczuwalne na R6.

ps. Nigdy przy zakupie czegokolwiek nie będę kierował się takimi mało wartymi testami.

ps2. nigdy nie byłem i nie będę wielbicielem tylko jednej marki ( szczerze to do Suzuki jako marki pałam najmniejszą sympatią :)
<<

donpablo

Awatar użytkownika

Post 22.03.09 23:56

Z tego co pamiętam, to w tym teście, który zamieściłem, powiedzieli tylko "ZX6R '09 jest zdecydowanie lepszy niż GSX-R600" bez podawania jakichkolwiek danych czy argumentów. Nie zastanawiałem się też nad tym specjalnie, bo zamieściłem go tylko na podpuchę. Daleki też jestem od toczenia dyskusji na temat wyższości jakiejś marki nad innymi, bo nie obchodzi mnie to zupełnie. Każdy jeździ czym chce i ani trochę mi się nie chce nad tym rozwodzić.
To co piszesz o dopracowaniu motocykla, oddawaniu mocy i łatwości prowadzenia, to oczywiście najprawdziwsza prawda, ale ma to znaczenie przede wszystkim w zawodach, gdzie motocykiel jest narzędziem do kręcenia jak najlepszych czasów. Dla mnie, jako gostka jeżdżącego tylko dla frajdy, liczą się przede wszystkim subiektywne odczucia. Dlatego wrażenie, że mam bestię między nogami, może być w tym przypadku zaletą.
A co do kierowania się testami, to przecież oczywiste. Każdy jest inny i lubi co innego, a nie należy też zapominać o tym, że ci testerzy biorą pieniądze za te "testy".
<<

a!ntek

Awatar użytkownika

Post 23.03.09 00:12

Test zamieszczony przez Pabla to tak naprawdę zajawka - jak na zimowych drogach Wysp sprawdzić, który sprzęt jest lepszy? Nie da się. W takich momentach liczą się opinie, a nie wyniki ujęte w liczbach. Z jednej strony są to takie pseudo testy z drugiej strony jest zajawka, coś się dzieje i miło się ogląda jak MCN zaczyna testować, jak tylko z ulic zejdzie śnieg. Testy Michael'a Neevesa lubię szczególnie, stara się mówić na tyle wyraźnie, że idzie zrozumieć ten ich bełkot.

Wrzućcie jutjuba i oblookajcie - w teście tysiąców wygrywa R1, K9 odstaje. Natomiast w zimowym teście Budget wygrał Gladius. Fajnie - jedni jeszcze nie wyjechali, inni przeprowadzili już dziesiątki testów.

A w tym wątku nie padły dwa najważniejsze pytania - kiedy Pablo wracasz i czy będzie deal - w sensie, czy zakupisz różowe K8 od naszego Kritersika :D :?:
<<

01kriters

Awatar użytkownika

Post 23.03.09 00:28

Aaa z ust dziennikarza MCN usłyszałem że właśnie GSXR brakuje mocy - może nie w tym filmie co Pablo zamieścił.
<<

donpablo

Awatar użytkownika

Post 23.03.09 00:39

a!ntek napisał(a):A w tym wątku nie padły dwa najważniejsze pytania - kiedy Pablo wracasz i czy będzie deal - w sensie, czy zakupisz różowe K8 od naszego Kritersika :D :?:

Wracam w ten piątek, więc można powiedzieć, że już prawie jestem. Dilu raczej nie będzie, bo najpierw graty muszą dopłynąć, co pewnie zajmie im jakieś 2-3 miesiące. Wcześniej niestety nie będę mógł wsiąść na motocykiel. Poza tym, nie chcę się teraz pozbywać gotówki, bo najpierw muszę znaleźć robotę. Przeprowadzka do Gdańska raczej nie wchodzi w grę.
<<

01kriters

Awatar użytkownika

Post 23.03.09 00:51

http://www.youtube.com/watch?v=ynU7cI2A ... tronger_rn

Porshe GT3 R1 CBR 1000

Nieźle chłopaki przeginają :) 53 sec. dla mnie to już jest czyste szaleństwo.
<<

a!ntek

Awatar użytkownika

Post 23.03.09 00:59

01kriters napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=ynU7cI2AYHE&feature=rec-HM-exp_stronger_rn

Porshe GT3 R1 CBR 1000

Oj kurwa :D polatałbym :D
<<

zakan

Awatar użytkownika

Miejscowość: wiadomo...

Post 23.03.09 19:59

a!ntek napisał(a):
01kriters napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=ynU7cI2AYHE&feature=rec-HM-exp_stronger_rn

Porshe GT3 R1 CBR 1000

Oj kurwa :D polatałbym :D

Lecą 7-ką do Nidzicy i na otwarcie :D
zakan
Black Diablo

Życie jest jak dziwka. Pierdoli się często, za darmo nie daje.
PoprzedniaNastępna

Wróć do -=dyskusje ogólne=-

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości